Un site blocat le arată vizitatorilor pagina „Site blocat” cu textul „Site-ul solicitat este blocat și, prin urmare, nu este disponibil.” Dacă este afectat întregul cont, la conectare apare mesajul „Acest cont este blocat. Poți contacta asistența pentru mai multe informații.” Există două categorii de motive.
O factură a rămas neplătită mult timp
Dacă o factură pentru un pachet Premium rămâne neplătită mult timp, site-ul este blocat până la sosirea plății. În acest caz, de obicei te poți conecta în continuare:
- Conectează-te pe admin.hpage.com. Tabloul de bord arată sarcina „Plătește factura neachitată.” în Sarcini de făcut.
- Deschide meniul Opțiunile contului (pictograma de utilizator, dreapta sus) → Facturi și plătește factura deschisă. Articolul Facturi și metode de plată explică metodele de plată.
- Imediat ce plata a fost primită, site-ul este deblocat automat.
Dacă nici conectarea nu mai este posibilă, contactează asistența prin e-mail la support@hpage.com și spune-ne adresa site-ului; îți comunicăm suma restantă și cum o poți plăti.
Încălcarea termenilor sau a legii
hPage blochează un site atunci când încalcă termenii și condițiile noastre sau legislația aplicabilă, de exemplu în caz de:
- conținut pentru adulți sau alt conținut interzis,
- încălcarea drepturilor de autor (texte, imagini, muzică sau videoclipuri folosite fără permisiune),
- un site comercial fără informații legale valabile (date de identificare),
- insulte, defăimare sau încălcarea drepturilor personale,
- spam, phishing sau alte abuzuri.
În aceste cazuri, proprietarul este informat prin e-mail la adresa contului. Dacă crezi că blocarea este o greșeală sau ai eliminat conținutul în cauză, contactează asistența de pe adresa de e-mail a contului și menționează adresa site-ului. Răspunde complet la întrebările echipei de asistență, ca site-ul să poată fi verificat și deblocat.
Nu este blocat, dar nici accesibil?
Nu orice pagină de stare înseamnă o blocare:
- „Site-ul pe care vrei să-l accesezi nu este publicat încă.” înseamnă că adresa de e-mail sau numărul de mobil al contului nu au fost confirmate încă.
- „Site dezactivat” înseamnă că proprietarul a dezactivat site-ul la Setări → General.
- „Site inactiv” înseamnă că nimeni nu s-a conectat la cont de mult timp; conectarea reactivează site-ul.
Articolul Site-ul nu este accesibil public explică aceste mesaje și ce poți face în fiecare caz.