Slett kontoen

Slett hPage-kontoen din med alle nettstedene, eller slett bare ett nettsted og behold kontoen. Dette må du gjøre først hvis et nettsted har en Premium-pakke.

Du kan når som helst slette kontoen din selv. Når kontoen slettes, fjernes alle nettstedene i den med alle sider og filer. Hvis du bare vil bli kvitt ett nettsted, sletter du heller det nettstedet og beholder kontoen (se nedenfor).

Før du sletter

  • Slettingen er endelig. Vi kan ikke gjenopprette en konto eller et nettsted etterpå, så ta vare på innhold du fortsatt trenger, før du sletter.
  • En konto kan ikke slettes så lenge et av nettstedene har en betalt pakke eller en ubetalt bestilling. Si opp Premium-pakken først. Kontoen kan slettes når den betalte perioden er over. Åpne fakturaer må betales først.
  • Hvis du har flere nettsteder, bør du gå gjennom alle før du sletter: Slettingen gjelder alle nettstedene på kontoen.

Slett kontoen

  1. Logg inn på admin.hpage.com, og klikk på brukerikonet øverst til høyre.
  2. Åpne Konto, og gå til fanen Slett konto (eller gå direkte til admin.hpage.com/app/account/termination).
  3. Skriv inn Nåværende passord. Du kan også fortelle oss hvorfor du sletter kontoen: velg en årsak i listen under Hovedårsak og/eller beskriv den med egne ord i feltet Årsak. Begge deler er frivillige. Det hjelper oss med å gjøre hPage bedre.
  4. Klikk på Slett konto, og bekreft med Slett kontoen permanent.

Kontoen og alle nettstedene i den slettes umiddelbart, og du blir logget ut.

Slett bare ett nettsted

Slik fjerner du ett nettsted, men beholder kontoen og de andre nettstedene dine:

  1. Velg nettstedet du vil slette, i nettstedsvelgeren øverst i kontrollpanelet, og kontroller at adressen til nettstedet vises der.
  2. Åpne Innstillinger → Slett nettsted i sidepanelet til venstre.
  3. Skriv inn Passordet ditt, og klikk på Slett nettsted. Bekreftelsen viser adressen til nettstedet en gang til.

Et nettsted med en betalt pakke kan ikke slettes før perioden er over. Inntil da kan du ta det offline under Innstillinger → Generelt med Deaktiver nettstedet mitt.

Inaktive kontoer

Ifølge vilkårene og betingelsene våre kan kontoer uten pålogging på 365 dager bli slettet. Vi sender påminnelser på e-post til inaktive kontoer på forhånd. Det holder å logge inn én gang for å beholde kontoen.

Trenger du fortsatt hjelp?

Kundestøtten vår svarer gjerne på alle spørsmål om hPage-nettstedet ditt.

Kontakt kundestøtte