Po zalogowaniu się możesz w każdej chwili zmienić hasło do konta. Jeśli go nie pamiętasz, skorzystaj zamiast tego z resetowania hasła.
Zmiana hasła
- Zaloguj się na admin.hpage.com i kliknij ikonę użytkownika w prawym górnym rogu.
- Otwórz Bezpieczeństwo (lub przejdź bezpośrednio do admin.hpage.com/app/account/security).
- W sekcji Zmień hasło wpisz Obecne hasło.
- Wpisz Nowe hasło (co najmniej 6 znaków) i powtórz je w polu Powtórz nowe hasło.
- Kliknij Zmień hasło.
Ze względów bezpieczeństwa po zmianie hasła nastąpi wylogowanie i trzeba będzie zalogować się ponownie przy użyciu nowego hasła.
Wylogowanie innych urządzeń
Jeśli podczas logowania na innych urządzeniach zaznaczono opcję Nie wylogowuj mnie, urządzenia te pozostaną zalogowane także po zmianie hasła. W sekcji Sesje automatycznego logowania na tej samej stronie widzisz, ile takich sesji jest aktywnych. Kliknij Usuń sesje automatycznego logowania i potwierdź, aby zakończyć je wszystkie; na tych urządzeniach trzeba będzie wtedy zalogować się ponownie.
Zrób to zwłaszcza wtedy, gdy zmieniasz hasło, ponieważ ktoś inny mógł poznać stare. Dziennik konta w menu konta pokazuje ostatnie logowania i zmiany na Twoim koncie.